Karabük'te yılın ilk il genel meclis toplantısı yapıldı

TAKİP ET

KARABÜK (AA) - Karabük'te yılın ilk il genel meclis toplantısı yapıldı.

Karabük İl Özel İdaresi Salonu'nda yapılan toplantıda konuşan Başkan Hasan Yıldırım, İl Özel İdaresi olarak sıcak asfalt yapmaya başlayalı 3 yıl olduğunu ve 3 yılda 300 kilometreden fazla sıcak asfaltı halkın hizmetine sunduklarını söyledi.

İl Özel İdare bünyesinde bulunan taş kırma makineleri ile her yıl 300 bin ton sarı malzeme üretildiğini belirten Yıldırım, şunları kaydetti:

"Kendimize ait kamyon, greyder, dozer, silindirler, bekolederler, ekskavatörle, kanal kazıcılar ile köylerimizin alt yapı ihtiyaçlarını karşılamaya, çöplerimizi toplamaya çalışıyor imkanlarımız ölçüsünde görevlerimizi yapmaya gayret gösteriyoruz. İl Özel İdaremizin karar organı olarak tüm bu hizmetlerin yapılmasında katkılarından dolayı geçmişten günümüze değerli İl Genel Meclisi üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum."

Yıldırım, Keltepe Kayak Merkezi yolunun tamamının sıcak asfalt yapıldığını ifade ederek, "Tesisin eksiği olan kar ezme makinesi de temin edilerek hizmete alınmıştır. Henüz kar yağmadı, inşallah önümüzdeki günlerde güzel karlar yağar ve tesisimiz halkımıza en güzel şekilde hizmet verir. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum." dedi.