Gümüşhane'de Köprübaşı Polis Karakolu yeni hizmet binasına taşındı

TAKİP ET

GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane'de 81 yıldır aynı yerde hizmet veren Köprübaşı Polis Karakolu, yeni hizmet binasına taşındı.

Vali Kamuran Taşbilek, Bağlarbaşı Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Şehit Polis Olgun Gülay ek hizmet binasına taşınan karakol binasını ziyaret etti.

Karakolda incelemelerde bulunan Taşbilek, İl Emniyet Müdürü Celal Taşci'dan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Vali Taşbilek, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni hizmet binasının vatandaşlara daha sağlıklı ve güzel hizmetlere vesile olacağını belirterek, "81 yıllık Köprübaşı Polis Karakolumuz taşınarak devletimiz tarafından hizmete alınan yeni Emniyet Müdürlüğü ek binasının yan tarafına getirildi. Yeni hizmet binamız çok güzel. Emniyet işlemlerinin çok daha sağlıklı ve verimli şekilde yürütülebilmesi için İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu'nun direktifleriyle en güzel hale getirildi." dedi.

İçişleri Bakanlığı'nın Gümüşhane'de çok önemli yatırımları olduğuna dikkati çeken Vali Taşbilek, "Bu yatırımların ilimize kazandırılmasını sağlayan İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu'ya, Gümüşhane'de yaşayan her bir vatandaşımız adına teşekkür ediyorum. İnşallah bu binalarımız memleketimize, milletimize hayırlara, güzel hizmetlere vesile olur." diye konuştu.