Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek'ten "evlerde yoğunluk oluşturmayalım" çağrısı

TAKİP ET

GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Gümüşhanelilere, yılbaşı kutlaması noktasında evlerde yoğunluk oluşturulmaması uyarısında bulundu.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane Cumhuriyet Başsavcısı Veli Ecir ve İl Emniyet Müdürü Celal Taşçi ile kent merkezindeki Köprübaşı Polis Karakolu'na gelen Taşbilek, burada görev yapan polislerin yeni yılını kutladı.

Taşbilek, polis karakolunun ardından yeni yıla ilişkin denetimler kapsamında İl Jandarma Komutanlığı, Gümüşhane İtfaiyesi ve güvenlik güçlerince oluşturulan polis ve jandarmanın ortaklaşa görev yaptığı kontrol noktalarını gezdi.

Denetimlerin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Taşbilek, başta Gümüşhaneliler olmak üzere bütün insanlığın yeni yılını kutladı.

2021 yılının Gümüşhane'ye, ülkeye ve bütün insanlığa başta sağlık olmak üzere hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Taşbilek, "Değerli Gümüşhanelilerden bu gece özelikle yılbaşı kutlamaları noktasında evlerinde yoğunluk oluşturmamalarını rica ediyorum. Çünkü bu hastalık sürecinde aile toplanmaları çok önemli. Uzmanlarımız aile içi bulaşın çok yüksek olduğunu söylüyor. Buna özellikle dikkat etmelerini istirham ediyorum." diye konuştu.