19 Ekim Muhtarlar Günü

TAKİP ET

BARTIN (AA) - Bartın'da 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

.Cumhuriyet Meydanı'nda Bartın Muhtarlar Derneği ve Türkiye Muhtarlar Derneği Bartın Şubesi tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Eskiemirler Köyü Muhtarı Şuayip Dönmez, muhtarlar adına yaptığı konuşmada, muhtarlık müessesesinin daha etkin, daha iyi bir hizmet odaklı konuma gelmesi için çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Birlik beraberlik içerisinde, dünyayı daha yaşanabilir hale getirmek zorunda olduklarını belirten Dönmez, şöyle konuştu:

"Köylerde ve mahallelerde devletin temsilcisi olmaktan büyük şeref ve onur duyuyoruz. Gerek sorumlu olduğumuz bölgelerdeki suçların önlenmesinde gerek halkımızın çeşitli ihtiyaçlarının karşılanması, yaşam kalitesinin yükselmesi için görevlerimizi her zaman layığıyla yapmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımıza şefkatle yaklaşarak onların ihtiyaçlarına ve sorunlarına çözüm bulabilmek, bu doğrultuda ilgili kurumlar ile görüşüp çözüm odaklı sonuç olmak için görevimizi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz.”

Törene, Bartın Vali Yardımcısı Adem Topaca, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, kamu kurumlarının müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile muhtarlar katıldı.