Gazi Devlet Hastanesi'nde başhekim olarak kalmaya devam edecek mi?

TAKİP ET

Samsun Gazi Devlet Hastanesi şikayetleri bitmek bilmiyor. Hastanenin başhekimi Dr. Emine Sehmen'in torpil ile hala görevini sürdürdüğü ve sağlık camiasının bu durumdan rahatsız olduğu ifade ediliyor.

Gazi Devlet Hastanesi'nde Başhekimi Dr. Emine Sehmen’in yöneticilik vasfının yetersiz olduğu Samsun basınında haber olmasına rağmen bazı siyasetçilerin başhekimi koruduğu öne sürüldü.

ÖNCE DEMİRCAN, SONRA TOPSAKAL

Başhekim Dr. Emine Sehmen hakkında gelen şikayetler Samsun milletvekillerine dönemin AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu’ya iletildi. Şikayetleri kulak ardı yaparak başhekimi koruyan Ahmet Demircan’ın milletvekili görev süresi dolunca, eski danışmanı şimdi ise MHP Samsun Milletvekili İlyas Topsakal’ın danışmanı olan kişi aracılığı ile Topsakal’dan başhekim Emine Sehmen’in görevinde kalması için ricacı olduğu öne sürüldü.

PANDEMİ DÖNEMİNDE SOSYAL MEDYAYA DÜŞTÜ

Pandemi döneminde Gazi Devlet Hastanesi'nde dezenfektan olmadığı gerekçesiyle Samsun’da sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yapılarak, hastane sorumsuzluğu ile gündeme gelmişti.

HASTANE KÖTÜ YÖNETİLİYOR İDDİASI

Çarşamba ve Bafra devlet hastaneleri Gazi Devlet Hastanesi’nden daha az hasta bakmasına rağmen kat ve kat üstünde döner sermaye dağıtması, hastanenin ne kadar kötü yönetildiğinin bir göstergesi olarak ifade edildi.

 

Dr. Emine Sehmen Gazi Devlet Hastanesi Başhekim Ahmet Demircan