Facebook'tan paylaşımı yaptı, aday olacak!

TAKİP ET

Yerel seçimlere 7 ay kala Samsun siyaseti hareketlenmeye başladı. Atakum Belediyesi Eski Başkanı İshak Taşçı sosyal medya hesabından yerel seçimlerde aday olacağı sinyalini verdi.

OKAN ÇAKIR / ÖZEL HABER: 31 Mart 2024 yılında gerçekleşecek yerel seçimlerinde Samsun’da belediye başkanı aday adayları sahaya çıkmaya başladı. Önce aday adaylığı sonra adaylık sürecini yaşayacak olan siyasiler kamuoyu önünde boy göstermeye başladı.

SEÇİMLER İÇİN HAREKETLENMELER BAŞLADI

2014-2019 yılları arasında Atakum Belediye Başkanı görevini üstlenen AK Partili İshak Taşçı, 2024 Mart ayında gerçekleşecek yerel seçimler için hazırlıklara başladı.

SOSYAL MEDYA HESABINDA PAYLAŞTI

Taşçı, sosyal medya hesabında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimler için söylediği “tevazuyla, gayretle, samimiyetle” sloganını paylaştı. Facebook kapak fotoğrafında AK Parti’nin seçimler için kullandığı sloganı kullanan İshak Taşçı, facebook profil fotoğrafını da aynı anlarda değişti.

HANGİ BELEDİYEYE ADAY?

Atakum Belediyesi Eski Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın yerel seçimlerde Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı olmayı çok arzuladığı, Büyükşehir olmaz ise Atakum Belediyesi’ne tekrar başkan olmak istediği biliniyor.