Eyüp Alan, MHP Samsun Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili aday adayı Eyüp Alan partililer tarafından coşkuyla karşılandı.

Çarşamba İlçe Başkanlığı binasında basın toplantısı düzenleyen Çarşambalı iş insanı MHP Samsun Milletvekili aday adayı Eyüp Alan “Sıralamaya girelim veya girmeyelim bu ünvan bile ömrümün sonuna kadar taşıyacağım bir şeref madalyası olacaktır” dedi.
Alan, yaptığı açıklamada;

14 Mayıs 2023 Milletvekili Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden resmen aday adaylık başvurumu yapmış bulunmaktayım. İki kuşaktır Çarşamba’da ticaretle uğraşan bir ailenin evladı olarak bu gün karşınızdayım. Kısacası Çarşamba’nın öz evladı Eyüp Alan olarak karışınızdayım.


Şunu bilmenizi isterim ki sıralamaya girelim veya girmeyelim bu unvan bile ömrümün sonuna kadar taşıyacağım bir şeref madalyası olacaktır. Bu yola çıkarken desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen başta ailem olmak üzere, iş ortağıma, Ülkü Ocaklarımızın değerli başkanlarına, Çarşamba İlçe Başkanımıza ve Çarşamba’nın öz evladı olarak Terme’den  Salıpazarı’na, Ayvacık’tan Tekkeköy’e kadar tüm gönüldaşlarıma teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Bu gönül bağının seçime kadar değil mezara kadar olmasını temenni ediyor, rabbimden birliğimizi her daim devam ettirmesini diliyorum.
İnanıyorum ki 14 Mayıs akşamı Milliyetçi Hareket Partisinin ve Cumhur İttifakının büyük zaferi olacaktır. Bu yolda kimseyi ötekileştirmeden çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadan herkesi kucaklayacağız. Yolumuz uzun, Allah yardımcımız olsun. Çizgimizden şaşmadan Türk dünyasının bilge lideri Doktor Devlet Bahçeli emrinde ve izinde sonuna kadar ilerleyeceğiz. İfadelerini kullandı.
Basın toplantısına Çarşamba İlçe Başkanı Harun Kaya, Salıpazarı,Ayvacık, Terme ve Tekkeköy İlçe Başkanları, Samsun Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Yaşar, Çarşamba Ülkü Ocakları Başkanı Yalçın Sözer, MHP Çarşamba Kadın Kolları Başkanı Hülya Kamçıoğlu ve ülkücü gençler ve partililer katıldı.

Eyüp Alan Çarşamba Salıpazarı Samsun MHP Milletvekili