Excalibur G870 Kaç GB?

TAKİP ET

Günümüzün en popüler Casper oyun bilgisayarı modellerinden bir tanesi olan Excalibur G870 ile eşsiz bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.

Günümüzün en popüler Casper oyun bilgisayarı modellerinden bir tanesi olan Excalibur G870 ile eşsiz bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. Birbirinden güçlü grafik detayları ile dikkat çeken bu bilgisayar hakkında en sık sorulan soru ise kaç GB olduğudur. Haydi bu sorunun yanıtını verirken diğer özelliklerine de mercek tutalım!

Casper Excalibur G870 Tüm Özellikleri

Casper Excalibur G870 oyun bilgisayarının sayısız özelliği vardır. Her biri de sizi etkisi altına alacak, performansından çok memnun kalacaksınız. Bu bilgisayar sayesinde gerçek ekran deneyimi yaşayacaksınız. 15.6” FHD IPS paneli vardır. Böylelikle 144Hz gücü sayesinde hızlı bir görüntüleme seçeneği sağlamış olur. Bu şekilde maksimum ekran deneyimi en iyi biçimde sağlanır.

 

NVIDIA GeForce RTX40 ekran kartları ile eşsiz bir performans sunar. Mux Switch özelliği sayesinde düşük enerji tüketir. Tasarımsal açıdan da kusursuz olan bu bilgisayar, metal kasaya sahiptir. Aynı zamanda da hairline dizaynı vardır. CNC kesim detayı ile daha da dayanıklı bir bilgisayar haline gelmiştir.

 

Bu bilgisayara dilediğiniz gibi Windows 11 pro yükleyebilirsiniz. Hızlı bir performans sergiler ve sizi memnun eder. Ayrıca Intel Wi-Fi 6 AX201 sayesinde kesintisiz bağlantı kurmanızı sağlar. Hızlı ve kaliteli bir Wi-Fi bağlantısı ile keyifli bir oyun deneyimi elde edersiniz. Casper Excalibur G870 16 GB RAM’i ile de dikkat çeker. Hızlı performans sizi tatmin edecektir.

 

Casper web sitesi üzerinden istediğiniz zaman Excalibur G870 oyun bilgisayarını inceleyebilir ve sipariş edebilirsiniz. Ayrıca Casper’ın en sevilen akıllı cep telefonu modelleri Casper VIA M30 ve Casper VIA F30 modellerine de buradan ulaşmanız mümkündür.