Ersan Aksu resmi başvurusunu yaptı

TAKİP ET

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, başkanlık görevinden istifa etttikten sonra resmi olarak AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı olarak başvurusunu yaptı.

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşerek genel seçimler için milletvekilleri aday adayları başvuruları yapılmaya başladı. 22 Mart tarihinde sona erecek aday adaylığı başvuruları sonrasında partiler adaylarını belirleyecek. 

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu'nın aday adaylığı başvurusunu resmi olarak yapmadığı öğrenilmişti. Aksu, bugün partisinin Samsun İl Başkanlığı binasında resmi olarak başvurusunu yaptı,

Ersan Aksu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Dört yılı aşkın süredir yürütmekte olduğum AK  Parti İl Başkanlığı görevimden istifa ederek, Samsun'a ve ülkeme hizmet etmek için Milletvekilliği aday adaylığı başvurumu bugün itibariyle yapmış bulunmaktayım.

2002'den bugüne kadar Sn. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemize nice eserler ve milletimize nice hizmetler gerçekleştirdik.  
 
Büyük ve güçlü Türkiye yolunda bölgesel aktörlüğü geçerek, artık küresel oyun kurucu durumuna gelen,  Cumhuriyetimizin 2. yüzyılına emin adımlarla  ilerleyen bir Türkiye var. 

Yine sizlerin desteği ile el ele, gönül gönüle, "Yarın değil hemen şimdi" diyerek, güven ve istikrara hep birlikte yürüyeceğiz.

Siz değerli hemşehrilerime vermiş olduğunuz destekleriniz için şimdiden teşekkür ediyor,  hepinizi Allah'a emanet ediyorum. Kalın sağlıcakla..." ifadelerine yer verdi.