Erdoğan Tok'tan İhsan Kurnaz'a mesaj içerikli tablo hediyesi

TAKİP ET

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz'a hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında Erdoğan Tok tarafından verilen tabloda, Osmanlıca harfler ile hat sanatıyla yazılmış tablo hediye edildi. Tabloda yazan mesaj dikkat çekti.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından İyi Partili İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’tan koltuğu devralan AK Partili Başkan İhsan Kurnaz, hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ediyor.

TOK’TAN KURNAZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İki dönem İlkadım Belediye Başkanı olan AK Partili Erdoğan Tok, Başkan İhsan Kurnaz’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

TABLODAKİ MESAJ

Erdoğan Tok, hayırlı olsun ziyareti için Başkan Kurnaz’a hediye tablo takdim etti. Tabloda Osmanlıca harfler ile hat sanatıyla yazılmış “Durmak Yok, Yola Devam” yazısı dikkat çekti. 

BAŞARILAR DİLEDİ

Erdoğan Tok, gerçekleştirdiği ziyarette “Milletimizin teveccühü ve destekleriyle İlkadım Belediye Başkanı olarak yeni dönemde göreve başlayan dava ve yol arkadaşım İhsan Kurnaz hayırlı olsun ziyaretimizi gerçekleştirdik.Nezaketi ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyor, milletimize hizmet yolunda muvaffakiyetler diliyorum. Rabbim mahçup etmesin” dedi.