Erdoğan imzalı Samsunspor grafiti çalışması Samsun'da sergilenecek

TAKİP ET

AK Parti teşkilatı tarafından yapılan '2023 Şampiyon Samsunspor' yazılı grafiti çalışmasına Cumhurbaşkanı Erdoğan imza atmıştı. O çalışma Samsun'da sergilenecek.

OKAN ÇAKIR / ÖZEL HABER: Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 4 Mayıs tarihinde Samsun’da düzenlediği miting öncesinde AK Parti teşkilatı tarafından “2023 Şampiyon Samsunspor” yazılı grafiti çalışması hazırlandı.

AK GENÇLİK VE VEKİL ADAYLARI HAZIRLADI

Grafiti çalışmasının şablon çalışmaları AK Parti Samsun Gençlik Kolları Teşkilatı üyeleri tarafından hazırlandı. Grafiti çalışmasının boyama kısımları ise AK Parti’nin Samsun Milletvekili Adayları tarafından tek tek sprey ile boyanarak hazırlandı.

SERGİLENCEĞİ YER BELLİ OLDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın miting için Samsun’a geldiğinde imzasını attığı “2023 Şampiyon Samsunspor” grafiti çalışması 14 Mayıs’a kadar AK Parti Samsun Seçim Koordinasyon Merkezi’nde, seçimlerden sonra ise AK Parti Samsun İl Başkanlığı Binası önünde sergileneceği öğrenildi.

VİDEO KLİP İLE PAYLAŞILDI

AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından sosyal medya hesabında paylaşılan videonun açıklamasında “ Cumhurbaşkanımız tarafından imzalanan, #Samsunspor'umuz için hazırlamış olduğumuz Şampiyonluk Hatırası İl Başkanlığımızın en güzide noktasında yer alacak.  @Samsunspor'umuza Süper Lig'de Başarılar Dileriz” ifadelerine yer verildi.