Ensar Erdöl: Tekkeköy Yıldız Olacak!

TAKİP ET

Tekkeköy İlçesinde değişime öncülük etmek istediğini söyleyen AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan Aday Adayı Ensar Erdöl, "İlçemizi, Türkiye'nin parlayan yıldızı yapacak projelerle göreve hazırım" dedi.

AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan Aday Adayı Ensar Erdöl, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Tekkeköy İlçesinde köklü değişimlere ve gelişimlere imza atmaya hazır olduğunu kaydeden Ensar Erdöl, "İlçemizi Türkiye'nin parlayan yıldızı projelerde göreve hazırım" diye konuştu.

"TEKKEKÖY'Ü BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ"

Yerel yönetimler alanında tecrübeli olduğunu kaydeden AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan Aday Adayı Ensar Erdöl, "AK Parti'de uzun yıllar aktif olarak siyasi hayatım, yerel yönetimlerde yönetici pozisyonunda edindiğim tecrübeler ve genç yaşlarımdan itibaren ticari hayatımda üstlendiğim sorumluluklar, benim için ciddi kazanımlardır. Şimdi bu kazanımlarım ışığında, ilçeme en iyi hizmeti sunabilmek için AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan Aday Adayı oldum. Partimizin takdiri ile adaylık bana verilirse, ilçemizin bu konuda bana büyük destek vereceği aşikar. Bu desteği alandaki çalışmalarım sırasında sıkça hissediyorum. Bana duyulan bu güvene, büyük hizmetlerle ve projelerle karşılık vereceğim. Tekkeköy'ü, Tekkeköylü hemşerilerimizle birlikte yöneteceğiz. İlçemizin geleceğini birlikte belirleyeceğiz. Ortak akıl ve birlikte yönetim anlayışını en net şekliyle Tekkeköy'e kazandıracağız" dedi.

TEKKEKÖY'DE PROJELER KONUŞULACAK

Tekkeköy'ün mevcut avantajlarının doğru değerlendirilmesi halinde, bölge turizminin parlayan yıldızı olacağını söyleyen AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan Aday Adayı Ensar Erdöl, "Tekkeköy İlçesi bölge turizminin yıldızı olabilecek bir potansiyele sahip. Hem tarih turizmi hem de doğa turizmi noktasında birçok avantaja sahip olan Tekkeköy'ün doğal güzellikleri ve kültürel zenginlikleri bu anlamda bizim elimizi daha da güçlendirecek. Tekkeköylü gençlerimizin istihdamdan faydalanması için önemli projeleri hayata geçireceğiz. Kadınların ev ekonomilerine katkı sağlayacakları, istihdam içerisindeki yerlerini alacakları kapsamlı çalışmalara imza atacağız. İlçemizdeki yaşlıların ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız. Bu önemli göreve talip olmadan önce, ciddi ve uzun soluklu analiz çalışmaları gerçekleştirdik. Tekkeköy'de nelerin eksik olduğunu biliyorum. Bu eksikleri en kısa sürede gidereceğim" diye konuştu.

Ensar Erdöl Tekkeköy Tekkeköy Belediyesi