Samsun Bafra'ya 5 Yıldızlı Otel

TAKİP ET

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kaya Aşçı, Samsun'a hizmetlerinin dün olduğu gibi bugünde devam ettiğini Bafra'ya 5 yıldızlı bir otel yapmak için proje çalışmalarına başladıklarını söyledi.

 

Samsun'un son yıllarda kalkınma ve büyüme içinde olduğunu ancak bu adımların yürüyerek değil, koşarak olması gerektiğini belirten Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kaya Aşçı;'İşadamı nazlıdır. Yatırım yaparken gerekli şartların oluşmasını bekler ve ister. Bizler memleketimize yatırım yaparken herhangi bir beklenti içinde değiliz elbette. Doğup büyüdüğümüz, ekmeğini yiyip suyunu içtiğimiz kentimize nasıl faydalı oluruz? Hangi hizmeti getirebiliriz? diye bakıyoruz.' dedi.

 

 

BU İŞLERİ SEVEREK YAPIYORUZ

2 yıl önce OMÜ Şevket Aşçı Turizm fakültesini büyük bir onurla açtıklarını yine bu yıl içinde Bafra'nın Karaburç Köyü'ne Cami-külliye projesinin açılışını yaparak bu hizmetleri Samsun'a kazandırdklarını belirten Aşçı;'Baframıza 5 yıldızlı bir otel için kolları sıvayıp proje hazırlıklarına başladık. Nasip olusa kendi ilçemize bu büyük projemizi hayata geçirip kazandırmak istiyoruz. Medya mensupları olarak işadamlarını bu tür projeleri yapmaya ve bizi itelemeye devam edin' diye konuştu.