Analistlere göre Bitcoin 75.000 doları geçebilir

TAKİP ET

Bitcoin, tanık olduğu en son fiyat düşüşü nedeniyle çok fazla ters eğik çizgi alıyor. Ve birçok analist, bunun aşırı satın alındığı için olduğunu söyledi. Aşırı alım gerçekleştiğinde, küçük işlemler, piyasa likiditesi düşük olduğu için muazzam fiyat sıçramalarına neden olabilir. Ancak şimdi, analistler tarafından yapılan en son araştırma, Bitcoin'in aşırı satın alınmadığını çok yakında 75.000 doları geçebileceğini gösteriyor. Boğa döngüsünün bu fiyata bitebileceğini söylediler, ama evet, umut var.

Bitcoin 75 bin doları geçebilir

Rekor 58 bin dolara yükseldikten sonra, kripto para biriminin fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesini yaptı. Ancak bundan sonra, sadece bir hafta içinde% 20'den fazla geriledi ve bu aynı zamanda geçen Mart ayından bu yana en kötü haftalık Bitcoin kaybı oldu. Birçoğu aşırı satın almanın gerçekleştiğini düşünüyor ve bu kripto para biriminin fiyatını etkiliyor. Ancak şimdi, en büyük Bitcoin borsalarından biri olan Kraken, Bitcoin'in hala aşırı satın alınan bölgeden çok uzakta olduğunu söyledi. Borsa, Bitcoin'in önceki fiyat hareketi geçmişine dayanarak, mevcut boğa döngüsü sona ermeden önce 75.000 $ 'a ulaşmasını bekleyebileceğimizi kaydetti.

Ancak bu fiyata ulaşmak için kripto para biriminin karşılaştığı en büyük engellerden biri 52 bin dolarlık dirençtir. Bu fiyata birden fazla ret aldı ve hatta son zamanlarda yaklaşık% 5'lik bir kazanç elde ettikten sonra, kripto para birimi 51 bin doların altına düştü. Bitcoin'in tekrar 52k sınırını geçebilmesi ve bunun üzerinde rahatça kalabilmesi için büyük bir itme gerekiyor. Kraken ayrıca Bitcoin'in ticaret modelini ve cari fiyatlarını 2013'ün 1. çeyreğiyle karşılaştırdı. Takas, gördüklerine dayanarak, trendin devam etmesi durumunda önümüzdeki aylarda getirilerin çok büyük olabileceğinin yüksek bir olasılık olduğunu söyledi.

Kraken'ın işaret ettiği bir diğer önemli şey de Bitcoin'in mevcut yukarı yönlü potansiyeliydi. Hesaplamaları spekülasyona değil, tamamen matematiğe dayandırarak Kraken, BTC'nin çalışma şeklinin ve zirvelere ulaştıktan sonra kendini düzeltme şeklinin, ayı piyasası için hala zaman kaldığını gösterdiğini söyledi. Ayrıca bize bu verileri veren günlük grafiği hakkında da konuştular.

Gelecek Hedef!

Kraken CEO'su, Bitcoin'in büyüme potansiyelinin çok büyük olduğunu söylüyor. Yani önümüzdeki on yılda 1 milyon dolarlık bir fiyat hedefi makul. Eğer bu olursa, çoğu milyoner olurken, birçoğu buna yatırım yapmadığına pişman olacak. Kesin olan bir şey var ki, Bitcoin'in sonunda altının piyasa değerini alt üst edeceği ve gezegendeki en değerli varlık haline geleceği kesin. Şu an itibariyle kripto para biriminin piyasa değeri 900 Milyar Dolar civarında.

Bitcon'un 75.000 $ fiyat noktasını aşması hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Ve henüz kripto para birimine yatırım yaptınız mı? Aşağıdaki yorumlarda bize bildirin. Ayrıca, içeriğimizi bilgilendirici bulduysanız, beğenip arkadaşlarınızla paylaşın.