Başkan Dündar, Öğrenciler İle Buluştu

TAKİP ET

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, İlçede bulunan Hukuk ve İletişim Fakültelerinde öğretime başlayan 1. Sınıf yüksek öğrenim öğrencileriyle bir araya geldi.

 

Çarşamba Belediyesi ve Çarşamba Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen öğrenci buluşması ile Ondokuzmayıs Üniversite Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi ve İletişim Fakültesi öğrencileri Adapark Göl Restoran’da bir araya geldiler. Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Gençlik Merkezi Müdürü Ramazan Katoğlu ve KYK İlçe Müdürü Ali Kemal Keskin’nde katıldığı öğrenci buluşmasında ilçeyi ve gençlik merkezini tanıtan kısa filmler yayınlandı.



DÜNDAR, ÖĞRENCİLERİMİZLE BİR AİLE GİBİYİZ”

Çarşamba’da öğrenim gören üniversite öğrencileriyle yakından ilgilenen Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “Yüksek öğrenim öğrencilerimiz ile bugün gerçekleştirdiğimiz bu buluşma, göstermelik bir etkinlik olmaktan öte öğrenim göreceğiniz Çarşamba ve Yükseköğrenime dair bir şeyler paylaşacağımız bir buluşmadır ve devamı da olacaktır.” dedi. Başkan Dündar, “Çarşamba İlçemizde 2008 yılında sadece 150 öğrencisi bulunan bir meslek yüksek okulu var iken günümüzde yaklaşık 4 bin üniversite öğrencisi olan bir ilçe durumuna geldik. Ticaret Borsası ve belediyemiz işbirliğiyle 2008 yılında yaptığımız Çarşamba MYO da 2 binin üzerinde öğrenci öğretim görüyor. 2010 yılında kampüse de adını veren Hayırsever rahmetli Mustafa Kemal Güneşdoğdu ile yaptığımız Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi geçtiğimiz yıl 4’ncü mezunları verdi. Ardından 2012 yılında açılan İletişim Fakültesi kurucu dekanımız ve hocalarımızın gayretleri sayesinde ülkemizin en donanımlı fakülteleri arasına girdi. Önümüzdeki yıl öğrenci almaya başlayacak olan Toplum ve İnsan Bilimleri Fakültesi’yle birlikte ilçemizdeki öğrenci sayısının 5-6 binlere çıkmasını bekliyoruz.” Şeklinde konuştu.