Kuzey Kore'de karantinayı ihlal eden şahsı kurşuna dizdiler

TAKİP ET

Kuzey Kore'den akıllara durgunluk veren bir haber daha geldi. Ülkede bir kişinin koronavirüs karantinasını ihlal ettiği için kurşuna dizildiği kaydedildi.

Kuzey Kore'den ilginç bir haber daha geldi. Akıllara durgunluk veren bir haber: ülkede bir kişi koronavirüs karantinasını ihlal ettiği için kurşuna dizildiği yönünde....

Koronavirüs salgının başlamasının üzerinden bir yıl geçmesine rağmen Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, ülkesinde bir tane bile Kovid-19 vakası olmadığını iddia ediyor.

Tartışmalı lider Kim Jong-un yönetimindeki Kuzey Kore bir kez daha akıllara durgunluk veren bir vahşet haberiyle gündeme bomba gibi düştü.

Asya medyası, Kuzey Kore'de koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini ihlal eden bir kişinin halka açık bir şekilde kurşuna dizerek infaz edildiğini aktardı.

Dünyanın en dışa kapalı ülkesi Kuzey Kore'de kapalı Çin sınırında kaçakçılık yapmakla suçlanan kişinin koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini ihlal ettiği gerekçesiyle halka açık bir şekilde kurşuna dizilerek infaz edildiği iddia edildi.

Asya medyasında yer alan haberlere göre, ölüm cezasına çarptırılan kişinin 50'li yaşlarında ve Çinli iş ortaklarıyla kapalı olan sınırdan kaçakçılık yaptığı ifade edildi.

Kaynak: Diyekonuştu.con