Dr. Mustafa Seven, AK Parti teşkilatlarını geziyor

TAKİP ET

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Dr. Mustafa Seven, AK Parti ilçe teşkilarları ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti Atakum, İlkadım, Havza, Ladik, Tekkeköy, Asarcık ilçe başkanlıklarını ziyaret eden Mustafa Seven buralarda parti teşkilatları ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

AK Samsun Milletvekili Aday Adayı Mustafa seven teşkilatlarda yaptığı konuşmasında, “Dünya lideri, AK Parti’nin kurucusu ve Sayın Cumhurbaşkanımın gösterdiği hedefler doğrultusunda milletvekili olsam da olmasam da gece gündüz çalışacağız. Cumhurbaşkanımızın Samsun’da oy oranının artması için mücadele edeceğiz.

Seven’in AK Parti Havza İlçe Başkanlığı ziyaretine İlçe Başkanı Kadir Kayan, Havza Kadın Kolları Başkanı Ümran Uğurlu, Havza Gençlik Kolları Başkanı Kadircan Şenkal ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Dr. Mustafa Seven’in Ak Parti Ladik İlçe teşkilat ziyaretine ilçe Başkanı Recep Dirican, Ladik Kadın Kolları Başkanı Ayşe Düzgün, Ladik Gençlik Kolları Başkanı Büşra Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Mustafa Seven’in AK Parti Tekkeköy İlçe teşkilat ziyaretine ilçe Başkanı Hayri Ağırlar, Tekkeköy Kadın Kolları Başkanı Melek Halil, Tekkeköy Gençlik Kolları Başkanı Kadir Topal ve yönetimleriyle bir araya geldi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Mustafa Seven’in Ak Parti Asarcık İlçe teşkilat ziyaretine ilçe Başkanı İlhan Gonca, Asarcık Kadın Kolları Başkanı Kader Saygılı, Asarcık Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Demirci ve yönetim kurulu da katıldı.

Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Mustafa Seven’in AK Parti Kavak teşkilat ziyaretine ilçe başkan vekili Sinan Aracı, Kadın Kolları Başkanı Emel Erdoğan Acı ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.