DJ Prodüktör Selim Dikmen: Müzik Sektörüne Yenilikçi Dokunuşlarda Bulunmak Gerekiyor

TAKİP ET

Müzik sektöründe hem DJ hem de prodüktör olarak yer alan ve çalışmalarına yenilikçi bir şekilde devam eden Selim Dikmen, farklı tarzlarda eşsiz parçaların sektörün ilerlemesine katkıda bulunduğunu ifade etti.

Dikmen, farklı tarzlarda eşsiz parçaların sektörün ilerlemesine katkıda bulunduğunu ifade etti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Dikmen, “Müzik sektörü oldukça kapsamlı ve geniş bir sektör. Dolayısıyla sektörde yer alan sanatçıların yaptıkları çalışmalar, sektörün gelişmesine önemli katkıda bulunuyor. Ben de sektörde yetişen bir kişi olarak yenilikçi dokunuşlarla özel çalışmalar gerçekleştiriyorum. Temel amacım, sektörün gelişimine katkıda bulunmak.” dedi.

Uzun süredir sektöre dair çalışmalarına devam eden ve bu alanda başarı elde etmiş kişileri inceleyen Dikmen, “Sektörü yakından takip eden biri olarak şunu açıkça söyleyebilirim: Farklı tarzlarda yapılan kaliteli çalışmalar, sektörün gelişmesine katkıda bulunuyor. Bu nedenle daha fazla yeni sanatçının sektöre dahil olması gerektiğine inanıyorum.” ifadelerinde bulundu.

Farklı Tarzlarda Eşsiz Parçalar Sektörü Geliştiriyor

Müzik sektörünün geçmişten günümüze önemli kırılımlar yaşadığını ifade eden Selim Dikmen, bu kırılımların sektöre dikkat çeken katkılar sağladığını belirtti. Konuyla ilgili açıklamalarına devam eden ünlü DJ, açıklamalarında şu sözlere yer verdi: “Sektörde farklı ve sıra dışı müzik türlerinin olduğunu görüyoruz. Aslında her tür, kendi dinleyicisini yaratıyor. Bu nedenle farklı tarzların ve türlerin gelişmesi, sektörün gelişmesine doğrudan etkide bulunuyor. Bu yüzden sektörde yer alan sanatçıların, müzik yaptıkları türleri geliştirmeleri için titizlikle çalışması son derece önemli.”

Daha Fazla Yeni Sanatçının Sektöre Dahil Olması Gerekiyor

Sektöre bakış açıları birbirinden farklı daha fazla sanatçının dahil olması gerektiğini belirten Selim Dikmen, açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Biliyorsunuz özellikle son zamanlarda elektronik müzik olmak üzere sıra dışı müzik türleri ön plana çıktı. Bu tür türlerde şarkı hazırlamak ve bu şarkıları piyasaya sürmek, dinleyici açısından oldukça önemli. Ben bu konuya çok dikkat ediyorum. Güçlü bir ekibim var. Birlikte çok güzel çalışmalar yapıyoruz. Aynı zamanda DJ’lik kariyerime devam ediyorum. Bu nedenle sektörün gelişmesine katkıda bulunduğumu söyleyebilirim. Daha fazlasını yapmak adına da çalışmalarımı sürdürüyorum. Umuyorum ki ilerleyen süreçlerde istediklerimi elde etmek için çok daha fazla çalışmada bulunmuş olurum.”

Selim Dikmen DJ Prodüktör