Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küfür eden Eypio, Samsun Çarşamba'da konser verecek

TAKİP ET

2013 yılında Gezi ayaklanmasında dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'a ağıza alınmayacak küfürler eden Eypio isimli şarkıcı, AK Partili Çarşamba Belediyesi Başkanı Halit Doğan'ın davetiyle Samsun Çarşamba'da konser verecek.

OKAN ÇAKIR / ÖZEL HABER: 15 Temmuz 2016 darbe girişiminin başlangıcı olarak ifade edilen 2013 yılında gerçekleşen Gezi Olayları’nda ayaklanma çıkmıştı. AK Parti hükümetini devirmek amaçlı başlatılan Gezi ayaklanması FETÖ’nün planladığı yıllar sonra anlaşıldı.

Gezi olaylarında bir çok tanınmış isimler twitter üzerinden iktidara ve dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’a ağıza alınmayacak küfürler etmişti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A KÜFÜRLER ETTİ

Gerçek adı Abdürrahim Akça olan Eypio sahne adını kullanan rap şarkıcısı, gezi olaylarında Recep Tayyip Erdoğan’a küfürler etmişti.

AK PARTİLİ BAŞKAN ÇARŞAMBA'YA DAVET ETTİ

AK Partili Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’ın daveti üzerine 25 haziran akşamı Eypio, Samsun’un Çarşamba ilçesinde konser verecek.

ESKİ TWEETLERİ ORTAYA ÇIKTI

Eypio’nun gezi olaylarında ettiği küfürler tekrar gündeme gelirken twitter üzerinden tartışma başladı. Eypio’nun attığı eski tweetler tekrar gündeme geldi.

HALİT DOĞAN'A TEPKİ

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a küfürler eden bir şarkıcıyı konser için davet etmesi de tepki çekti.

Abdürrahim Akça Eypio Recep Tayyip Erdoğan Halit Doğan Çarşamba Belediyesi