Cumhur İttifakı Havza Belediye Başkan Adayı İkiz'in önceliği istihdam

TAKİP ET

15 yılda yapmış olduğu hizmetler ile sadece Havza'da değil bölgede Efsane Başkan olarak bilinen Cumhur İttifakı Havza Belediye Başkan adayı Murat İkiz 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde kısa bir süre kalan kırsal mahalleler olan ziyaretlerine devam ediyor.

Aşağıyavucak Mahallesini ziyaret eden Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz’e ziyaretinde Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel, Belediye Meclis Üyesi Adayları Ömer Faruk Çörekçioğlu, Ersin Şener, Ömür Gül, Hasan Kaya, İlhami Oğuz,Kadir Can Şenkal, Ak Parti Gençlik Kolları ve ülkücü gençler eşlik ettiler.

Cumhur İttifakı Havza Belediye Başkan adayı Murat İkiz ilçenin büyüklerinin evlatları ve torunlarına hasret bir ömür sürdüklerini ifade ederek; “ İstihdam nedeni ile dedeler, nineler torunlarından uzak kalıyor. İlçemizin yaşlı nüfusu artarken, genç nüfusumuz azalıyor. Bunu çözmenin tek yolu var. İlçemizi ekonomik olarak büyüteceğiz. Yeni iş sahaları açacağız. İlçesinde iş imkânı bulan gençlerimiz neden gurbete gitsin? Şuan ilçe nüfusumuz 40 binlere kadar düştü. Biz gerek Havza OSB’de, gerekse termal tesislerde yapacağımız yatırımlarla ilçemize tersine göçü başlatacak ve bir süre sonra göreceğiz ki nüfusumuz 80 binlere çıkacak. Bizde ilçemizi bu süreçte 100 bin nüfusa göre planlayacağız ve ona göre imar uygulamaları yaparak yeni konut alanları oluşturacağız" dedi.