Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı İkiz'den miting gibi ziyaret

TAKİP ET

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine kısa bir süre kalan seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden Cumhur İttifakı Havza Belediye Başkan adayı Murat İkiz gündüz kırsal mahallelerde gece ise ilçe merkezinde çalışmalarına devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında gündüz etabında Yaylaçatı ve Musludağ mahallelerini ziyaret eden Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz, gece etabında ise ilçe merkezinde Yenimescit Mahallesinde TOKİ sakinlerinin misafiri oldu.

İkiz’e, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel, Belediye Meclis Üyesi Adayları Ömer Faruk Çörekçioğlu, Ersin Şener, Ömür Gül, Hasan Kaya, İlhami Oğuz, Kadir Can Şenkal, Ak Parti Gençlik Kolları ve ülkücü gençler eşlik ettiler.

Burada vatandaşlar ile bir araya gelen İkiz ve beraberindekiler vatandaşlar ile sohbet ettiler.

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı 31 Mart seçimlerinden büyük bir zafer ile çıkacaklarını ifade etti.

MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel ise; “Yüzde 72 olan oyumuzu yüzde 75’e çıkarmak bizlerin elinde. Sizler bizlere ne kadar güçlü destek verirseniz bizlerde yarın sizler adına daha güçlü bir şekilde taleplerde bulunabiliriz. İnşallah omuz omuza 31 Mart gecesi zafere, 1 Nisan itibari ile de ilçemiz için daha fazla hizmet için dualarınız ve desteklerinize talibiz. Güçlü Büyükşehir, güçlü Havza Belediyesi ve güçlü belediye meclisi için hepinizi sandığa davet ediyorum.”dedi.

Miting havasında geçen ziyarette konuşan Cumhur İttifakı Ak Parti Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz; “ Havza ilçe merkezi ve kırsal mahallelerimizdeki yollarımız tekrar gözden geçirilecek. Yol, su ve kanalizasyon sorunu kökten çözülecek. Yeni yol ve parklar ile insanlarımızın yaşam kaliteleri artırılacak, çocuklarımız mahallelerinde sağlıklı ortamlarda doyasıya koşarak oynayacakları parklara kavuşacak. Önceki dönemde hizmete aldığımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüllendirilen 'Akıllı Park' ödüllü Kevser Parkımızı daha da genişleteceğiz. Çevrede yapacağımız çalışmalar ile burasını Karadeniz'in Sultan Ahmet Meydanı haline getireceğiz. İlçemizde yeni yerleşim bölgeleri açılmakta. Bu yerleşim bölgelerinin yol ve diğer altyapı çalışmaları hızlı bir şekilde çözülecek. Türkiye Yüzyılı Vizyonumuz çerçevesinde gelişen ve büyüyen Havzamıza hizmet etmek bizlere onur verecek. Güçlü bir şekilde Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Halit Doğan’a, Havza Belediye Başkan Adayı olarak şahsıma ve belediye meclis üyesi adaylarımız için desteklerinizi bekliyorum.“dedi.