Çevkom Başkanı Mehmet Dirik: Yeni Nesil Projeler İçerisinde Yer Almaya Devam Ediyorum

TAKİP ET

Muğla Çevre ve Orman Eğitim Derneği Başkanı, aynı zamanda Green Pine & Bungalows Hotel'in Sahibi Mehmet Dirik, yeni nesil projeler içerisinde yer almaya devam ettiğinin altını çizdi.

Özellikle bungalov ev projeleriyle ön plana çıkan Dirik, açıklamalarında şu sözlere yer verdi: “Son zamanlarda bungalov evlere talep yoğunlaşmış durumda. Hatta ilerleyen süreçlerde bu tür tatil konseptinin çok daha popüler olacağını düşünüyorum. İnsanlar kalabalık bir tatil anlayışından sıkılmış durumda. Bu nedenle bungalov tatil imkanı sunan firmaların artış gösterdiğini görmek mümkün. Ben de sektörde yerimi aldım ve çalışmalarıma müşterilerimin taleplerini de ön planda tutarak devam ediyorum.”

Huzur ve keyifli tatili bir arada elde etmek isteyen müşterilerine cevap verecek bir hizmet anlayışına sahip olduğunu belirten Dirik, “Turizm sektöründe özellikle son 10 yılda farklı adımlar atılıyordu. Bu adımların en önemli sonuçlarından biri, bungalov evler. Bunun yanı sıra artık işletmeler konforu ön planda tutan konaklama alanlarına yönelmiş durumda.” dedi.

Keyifli Tatil İsteyen Müşterilerimin Taleplerine Cevap Verecek Çalışmalar İçindeyim

Turizm sektöründe dikkat çeken çalışmalarına devam eden Mehmet Dirik, keyifli tatil isteyen müşterilerine talep verebilecek inovatif projeler geliştirdiğini ifade etti. Konuyla ilgili açıklamalarına devam eden Dirik, açıklamalarında şu sözlere yer verdi: “Sektörde bungalov ev konseptinde konaklama seçenekleri sunan pek çok şirket bulunuyor. Bunun temel nedeni talebin bir hayli fazla olması. Artık daha fazla insan hem düşük bütçe hem de keyifli bir tatil seçeneği sunduğundan bu tür bir tatil seçeneğine yönelim gösteriyor. Fakat müşteri talepleri her zaman en iyi şekilde karşılanamayabiliyor. Bunun için sektörde çok daha yenilikçi atılımlar yapılmalı.”

Bungalov Evlerin İlerde Çok Daha Popüler Olacağını Düşünüyorum

Bungalov evlerin ilerleyen süreçteki durumu ile ilgili de açıklamada bulunan Mehmet Dirik, açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Bu tür tatil konseptinin ilerleyen süreçlerde çok daha fazla ön plana çıkacağını düşünüyorum. Farklı ve yenilikçi projelerle çok daha kaliteli işler yapılacağına inanıyorum. Bunun için sektörde bulunan firmaların çalışmalarını çok daha titiz bir şekilde sürdürmesi son derece önemli.”

Mehmet Dirik