Cevat Öncü ve ekibi rüya görüyor, anketlerde çakılıyor

TAKİP ET

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Cevat Öncü, anketlerde brinci çıktığını iddia etti ama gerçekler Öncü'nün çakıldığını gösteriyor.

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü'nin basın ekibi tarafından Öncü'nün anketlere inanmadığını ve yalan olduğunu ifade etti. Açıklamasının devamında ise aynı anketler için "biz önde çıkıyoruz" dedi.

CEVAT ÖNCÜ AKIL TUTULMASI YAŞIYOR
Akıl tutulması yaşayan Cevat Öncü, yarışın en iddialı adayı olduklarını belirterek, “Ismarlama anketlerde, çakma anketlerde bizi geride göstermeye çalışanlar var. Ama saha anketleri böyle söylemiyor. Hem bizim yaptırdığımız hem de rakiplerimizin yaptırdığı gerçek anketlerde biz önde çıkıyoruz. Büyük bir telaş içerisindeler, Ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar” dedi.

BİRİNCİYİZ DEDİĞİ ANKETTE ÜCÜNCÜ OLDU
Öncü'nün dediği saha anketlerinde ise durum ifade edildiği gibi değil. Öncü anketlerde yüzde 19,1 ile üçüncü sırada yer alıyor.
SONAR tarafından yapılan anket sonuçlarına göre; AK Partili Halit Doğan yüzde 49,5, İyi Partili İmren Nilay Tüfekci yüzde 21,1, CHP'li Cevat Öncü ise yüzde 19,1 ile üçüncü oldu.


 

cevat öncü kimdir cevat öncü aslen nereli cevat öncü nereli cevat öncü samsun Cevat Öncü