Çeşme'de tesettürlüleri almayan Mano Del Sol adlı mekanın sahibi kim? Mano Del Sol ne mekanı? Mano Del Sol Sahibi kimin? Mano Del Sol nerede?

TAKİP ET

Twitter'da bir kullanıcı kendilerinin tesettürlü olduğu gerekçesiyle mekana alınmadıklarını söyledi. Bunun üzerine sosyal medyada bir tartışma başlatıldı. Peki Mano Del Sol adlı mekan kimin? Mano Del Sol sahibi kimin? Mano Del Sol nerede?

Twitter'daki "tesettürlü" hastagi ile başlayan tartışmaya konu olan Mano Del Sol adlı mekanın sahibi kim merak edildi. Tesettürlü olduğu gerekçesiyle mekana alınmadığını söyleyen kadın ile başlayan Mano Del Sol tartışması ilginç noktalara evirildi. Çünkü mekanınn sahibi  Yavuz Kavan. Kavan'ın eşi de tesettürlüdür.

 

 

Kullanıcılar Mano Del Sol adlı mekana BetWinner giriş alınmayan kadına "Yine mi mağduriyet. Mekanlar dresscode ları vardır. Nasıl ki sizin yaşam tarzını nedeniyle içki satılmıyor, şortla girilmiyor bazı yerlere burası da tesettürlü almayan alkollü bir içki mekanı. Ayrıca o seküler dediğiniz mekanın sahibi AKP'li sizden. Hatta içeridekilerin çoğu da AKP'li bakanların çocukları. Yani bizlerin de kılık kıyafetten değil maddi açıdan giremediğimiz mekan" ifadeleri ile cevaplar yazılarak tartışma başladı.

 

Mano Del Sol