Cemil Deveci'nin önündeki meclis engeli kalkacak mı?

TAKİP ET

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci Ağustos Ayı Meclis toplantısında reddedilen Ek Bütçe Talebini yeniden meclise sunmaya hazırlanıyor. Millet ittifakı üyelerinden İyi Parti'nin Cumhur ittifakı ile yeniden birlikte hareket edip etmeyeceği merak konusu oldu.

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Türkiye’nin içerisinde bulunduğu ekonomik koşullar nedeniyle Atakum Belediyesinin de zor günler geçirdiğini, mevcut bütçe ile İşçi ve memur maaşları gibi belediyenin asgari harcamalarını bile gerçekleştiremediklerini ifade ederek ek bütçe talep etmişti. Ağustos Ayı Meclis Toplantısında Meclis Üyelerinin onayına sunulan bütçe talebi, İYİ Partili meclis üyelerinin de MHP ve AK Partili meclis üyelerine desteği sonucu reddedilmişti.

BAŞKAN CEMİL DEVECİ PES ETMEDİ
Atakum Belediyesi olarak Atakumlunun ihtiyaç duyduğu hizmetlerin aksamaması için pes etmeyen Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’nin, Ağustos ayında reddedilen ek bütçe talebini, Eylül Ayı Meclis Toplantısında yeniden gündeme getireceği öğrenildi. 

İYİ PARTİLİLER YİNE CUMHUR İTTİFAKI İLE BİRLİKTE Mİ HAREKET EDECEK?
Atakum Belediyesinde geçmişte de CHP’li Başkan ile ters düştükleri ve birçok kez bazı hizmetlerin aksamasına neden oldukları bilinen İYİ Partili Meclis Üyelerinin Eylül Ayı Meclis Toplantısında nasıl bir tutum izleyecekleri merak konusu.