Çarşamba Belediye Başkanı kim olmalı anketinde en yüksek oyu alan isim açıklandı

TAKİP ET

Sosyal mecralarda binlerce kişinin katılımıyla yapılan anketlerde en yüksek oyu alan isim belli oldu. Çarşamba Belediye Başkanı kim olmalı sorusuna cevap veren vatandaşlar, Hüseyin Dündar dedi.

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler yakşalırken siyasi partiler adaylarını belirlemeye başladı. Partiler tarafından yapılan anketlerde hangi ismin aday gösterileceği belirlenirken, sosyal medyada yapılan anketlerde de kamuoyunun istediği isimler ön plana çıkıyor. 

Sosyal medyada en fazla enkat yapılan ilçelerden biri de Çarşamba oldu. Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan'ın, AK Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı olarak gösterilmesinin ardından Çarşamba Belediye Başkanı'nın kim olacağı merak konusu oldu. 

Sosyal medya anketlerinde vatandaşlar başkan görmek istediği isimlere oy vererek, siyasi partilerine görmek istedikleri adayın kim olması gerektiğini ışık tutuyor.

Yapılan anketlerde Hüseyin Dündar'a yüzde 66 oranında oy verilirken, Dündar'ın seçimlere hangi partiden katılması sorusuna ise, yüzde 63 oranda Bağımsız olarak seçimlere girmesi, yüzde 37 oranda ise her hangi bir parti ile seçime girmesi noktasında oy kullandıldığı görüldü.