Büyükada Konaklama Hizmeti

TAKİP ET

Büyükada'nın en gözde konumunda, manzaralı bir tatil yapmak istiyorsanız siz de Anka Ayanikola'yı tercih edebilirsiniz. Otelimiz, yemyeşil ağaçların masmavi sular ile birleştiği bir konumda yer alıyor. Bu sayede doğanın büyüleyici güzelliği arasında keyifli bir tatil yapmak mümkün hale geliyor.

Tatilini Adalar’da geçirmek isteyen herkes kaliteli bir Adalar hotel hizmeti almak istiyor.

Sedef Adası manzaralı otelimiz, 8 odası ile butik bir işletme olarak sizlere hizmet sunuyor. Kahvaltı dahil ücretlerimiz ile siz de bu yıl Adalar’da tatilinizi yapabilir, sevdikleriniz ile birlikte şehrin kaosundan uzaklaşarak kafanızı dinleme fırsatı bulabilirsiniz. Otelimiz hakkında detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Adalar Ücretli Plaj

Adalar, her yıl yerli ve yabancı milyonlarca turisti ağırlıyor. Bu bölge hem doğası hem de eşsiz tarihi ile ilgi çekiyor. Adalar paralı plaj hizmeti sunan otelimiz, Büyükada’da tatil yapmak isteyenler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Serin sularda rahatlamak ve eğlenceyi doruklarda yaşamak istiyorsanız siz de otelimizi ziyaret edebilir, plaj hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Masmavi suların arkasında ada manzarası bulunan plajımızda bir adet beach bar ve bir adet de snack bar tüm ziyaretçilere hizmet sunuyor. Büyüleyici localarımız sayesinde bambaşka bir atmosfer içerisinde dinlenmeniz de mümkün hale geliyor. Konaklamalı olarak tatilini yapan otel misafirlerimiz check out saatinden sonra da plajı kullanmaya devam edebiliyor.

Otelimizin Sunduğu Olanaklar

Anka Ayanikola, Adalar’da tatil yapmak isteyen herkesi bekliyor! Otelimiz, tatilini konforlu bir şekilde geçirmek isteyenler için tüm olanakları sunuyor. Siz de bu yıl otelimizde konaklayarak ücretsiz Wi-Fi, banyo, banyo buklet, minibar, Android TV, jakuzi, beach bar, snack bar, Adalar beach ve restoran hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

Bunun yanı sıra sunduğumuz eğlence olanakları ile tatilinizi çok daha keyifli bir hale getirebilirsiniz. 24 saat resepsiyon hizmeti bulunan otelimizde deniz manzaralı odalarda konaklayarak 7/24 Adalar manzarası seyretme şansını yakalayabilirsiniz. Şehrin kaosundan uzak, doğanın tam kalbinde konforlu bir tatil için siz de bizi tercih edebilirsiniz.

Rezervasyonunuzu Oluşturmayı Unutmayın

Büyükada’da büyüleyici bir tatil geçirmek ve kendiniz ve sevdikleriniz için unutulmaz anılar yaratmak için en doğru tercih Anka Ayanikola! Otelimizde hijyenik ve profesyonel bir hizmet alma şansı yakalayabilir, sunduğumuz imkanlar sayesinde tatilinizi en eğlenceli şekilde geçirebilirsiniz.

Konaklama ve Adalar plaj hizmeti sunan otelimizde tüm yılın yükünü omuzlarınızdan kısa sürede atabilirsiniz. Sizler için hazırladığımız tanıtım videosu ile otelimiz hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. İletişim hattımız üzerinden kendinize ve sevdiklerinize hemen rezervasyon oluşturabilir, yol tarifi ile otelimize nasıl ulaşım sağlayacağınızı öğrenebilirsiniz. Unutmayın, Anka Ayanikola deneyimli personeli ve eşsiz konumu ile sizlere en iyi hizmete sunmaya her zaman hazır!

İletişim: 0533 592 54 03

Instagram: https://www.instagram.com/ankaayanikola/

İnternet Sitesi: https://www.ankaayanikola.com/