Burcu Işıtan Satar'dan Necattin Demirtaş'a üstü kapalı gönderme

TAKİP ET

İyi Parti İlkadım İlçe Başkanı Burcu Işıtan Satar, ismini zikretmeden İlkadım Belediyesi Başkanı İyi Partili Necattin Demirtaş'ı söz verip tutmadığı için eleştirdi.

GERÇEK TARAF - OKAN ÇAKIR: İyi Parti İlkadım İlçe Başkanı Burcu Işıtan Satar, 23 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimler için İlkadım Belediyesi Aday Adaylığını açıkladı.

İyi Parti Samsun İl Başkanlığı binasında İlkadım Belediyesi başkan aday adaylığını açıklayan Burcu Işıtan Satar, İlkadım Belediyesi Başkanı İyi Partili Necattin Demirtaşı’da eleştirdi. Satar, Demirtaş’ın verdiği sözleri unuttuğuna vurgu yaparak “bol bol vaad var, çalışma yok. Sanıyorlar ki, Samsunlu unutur, Samsun’lu sormaz. Ama biz unutmadık, unutmayacağız” dedi.

“DİRAYETLİ YÖNETİM”

İlkadım’da kentsel dönüşüm için yıllarca siyasilerin bol bol vaad verdiğini ifade eden Satar, “ Hastanebaşı, Kökçüoğlu, Zeytinlik, Anadolu Mahallesi, İlyasköy, Çatalarmut, Karşıyaka gibi merkez nüfusunun büyük bölümünün yaşadığı mahallelerimizde kangren olmuş bir sorun olarak bu durum ortada.Bu bölgelerde halen doğalgaz sıkıntısı yaşayan yerler var. Uzun yıllardır buralarda bol bol vaat var, çalışma yok. Sanıyorlar ki, Samsunlu unutur, Samsun’lu sormaz. Ama biz unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız. Bu sorunun çözümü de dirayetli bir yönetim” diye konuştu.

Fotoğraf açıklaması: MHP'den aday gösterilmeyince İYİ Parti'ye geçen Necattin Demirtaş'ın İYİ Parti rozeti Burcu Işıtan satar tarafından takılmıştı.

 

“MİŞ GİBİ YAPMAYACAĞIZ”

İlkadım Belediyesi Başkanı Necattin Demirtaş’ın İlkadım ilçesinde gerçekleştirdiği “her mahalleye bir kreş” projesini de eleştiren Burcu Işıtan Satar, “Her mahallede en az bir kreş diye yola çıkmamız gerekiyor. Biz Mış gibi yapmayacağız. Bu sorunu kökünden çözeceğiz. Üzerinde uzun süredir çalıştığımız ve fizibilitesini yaptırdığımız bir konu” ifadelerine yer verdi.

İlkadım Samsun Necattin Demirtaş Burcu Işıtan Satar