Bunlar hangi hastanede gerçekleştirildi?

TAKİP ET

Samsun'da akasyam.com haber sitesinde yayınlanan haberde aktarılan olaylar yok artık dedirtti.

Hastane ismi ve bahsi geçen başhekimin ismi verilmeden yayınlanan haberde dikkat çeken ifadelere yer verildi.

İşte o haberden dikkatleri çeken bazı olaylar;

Seçimler öncesi hangi hastanede muhalefet milletvekili aday adayına verilen kahvaltıda bütün incelikleri düşünülerek  aşağıdaki gibi bir liste hangi Başhekim tarafından hazırlatıldı.

Fotoğraf çekim köşesi özellikle yeşil çiçekli.

Bahar dalı çiçekleri kullanılacak (Baharın geleceğini vurgulayan)

Altı tane masa olacak (Özellikle altı tane vekilimize altılı masayı destekliyoruz mesajı ve tabi ki hemşirelere de nereye oy vereceğinizi biliyorsunuz mesajı)

Merdivenlere yeşil çiçek ve bahar dalları yapılacak (Seçim sonrası her şey çok güzel olacak)

Tak için 2 ayak ve bahar dalı çiçekleri

Özel masa için bahar dalı çiçekleri

Son olarak ta olmazsa olmaz kemancı getirilecek.

Liste seçimi tamamen Cumhur ittifakının kaybedeceği düşünülerek değiştirilemez değiştirilmesi teklif dahi edilemez  Başhekimimiz tarafından özenle hazırlanmış bir liste.

Gördüğünüz gibi o kadar emin ki sayın hocamız seçimi kaybetme ihtimalini ya hiç düşünmemiş ya da şöyle de düşünmüş olabilir kaybetsek te sağ olsun Ak partililer nasıl olsa benim aleyhte çalıştığımı  bilmelerine rağmen her dönem sözleşmemi yeniliyorlar.

Bu rahatlığı ona hissettiren, Ak partili siyasilerin vurdum duymazlığıdır o kadar vurdum duymazlar ki Ak parti ye gönül vermiş insanların rahatsızlığını bilmelerine rağmen hiçbir müdahalede bulunmamaları bunun göstergesidir.

Bizden uyarması bu durumdan o hastanede Ak partiye gönül vermiş yüzlerce insan rahatsız. O kadar rahatsız ki  yaklaşan yerel seçimler öncesi gönül verdikleri partilerine Başhekimin orda kalmaya devam etmesi halinde oy vermeyi düşünmüyorlar. Sayın vekillerimiz veya Ak parti yöneticileri zahmet edip hastaneye giderlerse rahatsızlığın ne boyutta olduğunu yerinde göreceklerdir.