Whatsapp ve İnstagram neden açılmıyor mesaj gitmiyor çöktü mü, ne zaman açılacak?

TAKİP ET

Whatsapp ve İnstagram çöktü mü neden açılmıyor, ne zaman açılacak, Whatsapp mesaj gitmiyor ne zaman gidecek, İnstagram akış yenilemedi hatası ne zaman düzelir, İnstagram mesaj niye gitmiyor, İnstagram çöktü mü?

WhatsApp ve Instagram'a erişemediği yönünde paylaşımlar yapılmaya başlandı.

WhatsApp ve İnstagram kullanıcıları özellikle son dakikalarda uygulamada akış yenileme konusunda sorun yaşandığını bildiriyor. Bu bağlamda Instagram çöktü mü sorusu hakkındaki araştırmalar özellikle saat 20.15 sonrası yükselişe geçti. Uygulamayı kullananlar bağlantı problemleri yaşadığına dair bildirimde bulunuyor. Peki, Instagram çöktü mü? WhatsApp ve Instagram akış yenilenemedi hatası! 5xx server error nedir?

AVRUPA'DA ARIZALAR GÖZÜKÜYOR

Dünya çapında erişim aksaklıklarını tespit eden "downdetector.com" canlı arıza haritasında yer alan bilgiye göre, Instagram'a özellikle Avrupa ve Amerika genelinde erişim sorunu olduğu görülüyor. Türkiye'de de bazı kullanıcılar sorun yaşadığını belirtiyor.

INSTAGRAM VE WHATSAPP NE ZAMAN DÜZELECEK?

WhatsApp ve Instagram'a giren kullanıcılar akış yenileme, kullanıcı hikayelerini güncelleme gibi konularda sorun yaşandığını görüyor. Konu hakkında henüz bir açıklama gelmedi. İlerleyen dakikalarda Instagram'ın normale dönmesi bekleniyor.