Başkan Şen'den Gazeteci Okan Çakır'a ziyaret

TAKİP ET

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen, Gerçek Taraf internet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Okan Çakır'ı ziyaret etti.

Seçim çalışmalarına başlanılmasının ardından ziyaretlerini sürdüren  Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen, Gerçek Taraf internet gazetesini ziyaret etti.

Diriliş Gazetesi köşe yazarı ve Akasyam internet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Recep Yazgan ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Başkan Salih Şen, genel seçimler üzerine Gazeteci Okan Çakır ile sohbet etti.

Sohbette kamuoyunun en çok merak ettiği, “Millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı” sorusuna da değinen Başkan Şen; Altılı masada bulunan genel başkanlardan bu konuya atıfta bulunanlar olmuştu. Partimizin Genel Başkanı Temel Karamolluoğlu’nun şu isim olsun bu isim olmasın konusunda bir görüşleri olmadı. Toplantıların son aşamalarına gelindi. Çok yakın bir dönemde Cumhurbaşkanı adayımız, milletimizin de seveceği ve benimseyebileceği bir isim olacak. O güne kadar halkımızın biraz daha sabır göstermesini istiyoruz” diye konuştu.

Salih Şen Okan Çakır Recep Yazgan Salih Şen