Başkan Doğan, Eypio'a ne kadar para ödedi?

TAKİP ET

Çarşamba Belediyesi'nin düzenlediği Yeşilırmak Şenlikleri kapsamında Eypio'nun vereceği konser iptal edilmişti. İptal edilen konser için Çarşamba Belediyesi'nin ne kadar ödeme yapacağı merak edildi.

OKAN ÇAKIR / ÖZEL HABER: Eypio’nun gezi olaylarında ettiği küfürler tekrar gündeme gelirken twitter üzerinden tartışma başladı.  Eypio, gezi olayları sırasında dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'a küfür ve hakaret dolu mesajlarlar paylaşmıştı.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a küfürler eden bir şarkıcıyı Yeşilırmak Şenlikleri kapsamında konser için davet etmesi de tepki çekti.

KONSER İPTAL EDİLDİ

Gelen tepkiler üzerine Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan sosyal medya hesabında Eypio konserinin iptal edildiğini duyurdu. Başkan Doğan; “Bu akşam Eypio'nun aramızda olamayacağı konserimizde; Dj Onur Paskap ile Erman Kalanbak ve orkestrası bizlerle olacak” ifadelerini paylaştı.

NE KADAR PARA ÖDENDİ?

FETÖ’nün arka planda olduğu Gezi olaylarına destek veren ve dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’a küfürler eden Eypio’a, iptal edilen konseri için Çarşamba Belediyesi’nin ne kadar para verdiği yada vereceği merak ediliyor.