Başarılı Çalışmalarıyla Tanınan THECELİK Kimdir, Mesleği Ne?

TAKİP ET

Müzik sektörünün dikkat çeken isimlerinden biri haline gelen THECELİK, genç yaşına rağmen yenilikçi projelerine devam ediyor. Sektörün dinamiklerine hakim olan ünlü isim, 'Moment', 'Marimba', 'Be as One' başta olmak üzere birçok şarkının sahibi.

Çeşitli müzik platformlarında yayımlanan şarkılarıyla hayranlarının taleplerini en iyi şekilde karşılayan THECELİK, biyografisi ve kariyer hayatıyla en çok merak edilen isimlerden bir tanesi. Peki önemli çalışmalara imza atan THECELİK kimdir, mesleği ne, güncel çalışmaları neler?

Elektronik Müzik Dünyasında Yenilikçi Projeleriyle Tanınıyor

1996 yılında dünyaya gelen ve ikizler burcu olan THECELİK, elektronik müzik dünyasına adım atmış bir isim. Küçüklüğünden beri müzik sektörünün ilgisini çektiğini, zaman içerisinde elektronik müzik türüne hayranlığının arttığını belirten ünlü sanatçı, bu alanda çok özel çalışmaları bulunan kişileri yakından takip ederek çalışmalarına yön verdi.

“Elektronik müzik yapan sanatçıların başarılarına odaklandım. Onların başarıya giden süreçlerini inceleyerek neler yapabileceğimi düşündüm.” diyen sanatçı, kısa süre sonra kendisinin de sektöre adım attığını belirtti. Elektronik müziğin hareketli ve dinamik yapısından hoşlanan sanatçı, özellikle 2022’de verimli bir yıl geçirerek birçok şarkısını çeşitli müzik platformları üzerinden hayranlarıyla buluşturdu.

Hayranlarına Çok Özel Şarkılar Sunuyor

Geniş bir hayran kitlesine ulaşan sanatçı, hayranlarının taleplerini karşılayacak çalışmalara imza atıyor. Özellikle “Marimba”, “Moment” gibi şarkıları büyük bir beğeni toplayarak milyonlarca kişi tarafından dinlendi. Elektronik müzik türünde pek çok şarkısı çıkan THECELİK, çalışmalarında hayranlarının isteklerini ön planda tuttuğunu ifade etti.

Çalışmalarına Ünlü İsimlerle Birlikte Devam Ediyor

İnovatif projelerde yer almaya devam eden THECELİK, pek çok ünlü isimle iş birliği içerisinde. Sanatçı kimliğinin yanı sıra prodüktör kimliğiyle de çalışmalarda bulunan ünlü sanatçı, müzik sektöründe farklı alanları deneyimlemek istediğini belirtti:

“Müzik sektörü oldukça geniş bir alan. Dolayısıyla birçok farklı iş kolu ortaya çıkıyor. Sektöre bir kere giriş yaptıktan sonra kesinlikle devamı geliyor. Sektörde bulunan pek çok kişinin de benimle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum. Sonuçta bir kere kendinizi geliştirdikten sonra birbiriyle bağlantılı işleri yapmamak mümkün değil. Sektör oldukça dinamik ve hareketli. Ben de bu dinamizme ayak uydurmaya çalışıyorum.”