Başarılı Açık Hava Reklam Firmaları

TAKİP ET

Ülkemizin son derece önemli sanayi ve ticaret merkezleri arasında kabul edilen Konya'da birbirinden farklı açık hava reklam firmaları yer almaktadır. Bu firmalar yaratıcı reklam stratejileri ile ön plana çıkar. Aynı zamanda etkileyici açık hava reklam projeleri ile tüm Türkiye'de çalışmalar yapmaktadır. Bu anlamda diğer firmalarla kıyaslandığında Türkiye genelinde hizmet sunan pek çok firmaya yol göstermektedirler.

Konpak Ambalaj

20’ye yakın ülkeye ihracat yapan Konpak ambalaj, sürekli olarak teknoloji ile kendini güncelleyen bir firmadır. Ambalaj ve reklam konusunda son derece başarılı çalışmalar yaparlar. Teknik elemanları ile yenilikçi bir bakış açısına sahiptirler. Sadece yabancı ülkeler içinde değil, aynı zamanda Türkiye’de de oldukça başarılı ürünlerle hizmet vermeye devam ederler.

Ebru Selefon

Firma 24 seneyi aşkın bir süredir kaplama ve selefon konusunda son derece başarılı bir adres olarak ön plana çıkar. Kullandıkları yeni makine ve ürünler sayesinde kendilerini sürekli olarak yenilemektedir. Aynı zamanda hızlı iletişim ve anında teslim gibi seçenekleri de bulunduğu için kullanıcılar tarafından tercih edilirler.

Modern Etiket

Etiket, sektörü söz konusu olduğunda sektörün lider firmaları arasında yer alır. Modern reklam deneyimli ekibiyle birlikte müşteri odaklı olarak çalışmalarını derinleştirmektedir. Yenilikçi çizgisi ve modern üretim anlayışı ile pek çok firmaya hizmet vermektedir. Aynı zamanda etiket ve reklamcılık sektöründe de yol gösteren bir adres olarak ön plana çıkar.

Kent Tabela

Kent Tabela, 25 yılı aşkın bir süredir reklamcılık sektöründe başarılı bir firma olarak ön plana çıkar. Açık hava alternatifleri, alüminyum dekupe uygulamalar ve cephe uygulamaları ile dikkatleri üzerinde toplar. Firma aynı zamanda Konya karoser firmaları tarafından reklamcılık alanında kabul edilen ve tercih edilen adresler arasında yer alır.

Tüm bu seçeneklerin ötesinde Konya’da son derece başarılı açık hava reklam firmaları da bulunmaktadır. Bunlar 21. Yüzyıl baskı teknolojisini aktif bir şekilde kullanarak başarılı bir şekilde hizmet vermeye devam etmektedirler. Firma sayısının fazla olması yurt içinde rekabeti artırırken ihracat konusunda son derece başarılı şirketlerin ön plana çıkmasına yol açmıştır. Bu konuda Konya’nın oldukça başarılı olduğunu söyleyebiliriz.