Barkot Yazıcı – Egen.com.tr

TAKİP ET

Üretici firmalar için en kaliteli barkot yazıcı modelleri satışa sunulmaktadır. Bu özel yazıcılar birçok özelliklere sahiptir.

Üretici firmalar için en kaliteli barkot yazıcı modelleri satışa sunulmaktadır. Bu özel yazıcılar birçok özelliklere sahiptir. Bu nedenle profesyonel barkot yazıcılar global anlamda yoğun olarak tercih edilmektedir. Barkod yazıcılar yüksek teknolojik donanımlara sahip olup barkot basımında kullanılan cihazlardır.

Bu cihazlar aynı zamanda termal ve direk termal baskı yapma özelliğine de sahiptir. Bu sebeple barkod yazıcılar firmaların beklentilerini kusursuz bir şekilde karşılamaktadır. Kaliteli bir barkod yazıcı üzerinden basılan barkotlar ise çok daha kaliteli ve uzun ömürlü olabilmektedir. Bu durum firmaların ekonomik anlamda da uzun dönemler boyu avantajlı olmasını sağlamaktadır.

Barkot Yazıcı Nasıl Çalışmaktadır?

Barkot yazıcıların en temel özellikleri arasında anlaşılır düzeyde çalışma mantığına sahip olmasıdır. Bu nedenle bir barkot yazıcı satın aldığınızda cihazınızı firmanızın konforunda zorluk çekmeden barkotların basımında kullanabilirsiniz.

Barkot yazıcılar yazıcıları meydana getiren en temel bileşenler arasında da yer alan yazıcı kafa vasıtası üzerinden baskı yapmaktadır. Yazıcı kafa kısmında ise toplu iğne büyüklüğünde yüzlerce ısı hücreleri yer almaktadır.

Baskı süreci başlatıldığında ise söz konusu ısı hücreleri de otomatik olarak devreye girmektedir. Bu sayede ısıyı ise baskı yapılacak malzeme üzerinden göndermektedir. Böylece cihaz üzerinden barkot basım işlemi başarıyla tamamlanır.

Barkot Yazıcılar Hangi Alanlarda Kullanılmaktadır?

Barkot yazılacıların en büyük özellikleri arasında geniş alanlar üzerinden kullanılmasıdır. Örneğin, lazer sistemle hizmet sunan barkot yazıcılar daha çok ofis ve perakende tarzından ürün satışları yapılan firmalarda tercih edilmektedir.

Bu arada pek çok barkot yazıcıları türleri de mevcuttur. Bu türler arasında ise en çok yüksek kaliteye sahip olan lazer barkot yazıcılar tercih edilmektedir. Bu cihazlar özel ışıklandırmalı lazer işlevi üzerinden barkot basmaktadır. Böylece kusursuz basımlar yapılmaktadır.

Barkot Yazıcıların Genel Özellikleri Nelerdir?

Barkot yazıcılar son derece kaliteli cihazlardır. En kaliteli ve paslanmaz çelik malzeme üzerinden hazırlanmıştır. Bu nedenle cihaz özenle kullanılması durumunda kalitesini çok uzun seneler boyu sürdürmektedir.

Barkot yazıcılar kullanımı kolay ve zahmetsizdir. Sade tasarımı sayesinde firmalar tarafından memnuniyetle kullanılmaktadır. Bu cihazlar profesyonel anlamda işlev sunmaktadır. Şık ve estetikli yapısı sayesinde yer aldığı ortamların da pozitif olmasını sağlamaktadır. Pek çok barkot farklı türleri ve renk seçenekleri de mevcuttur. Bu bakımdan uygun gördüğünüz modeli satın alabilirsiniz.

Egen Barkod Etiket San.Tic.Ltd.Sti.

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi, Atatürk Bulvarı 13.Cadde, Mutfakçılar MUTSAN Başakşehir Mahallesi Sanayi İstanbul TR, İkitelli Cd No:24 D:Sitesi 10.Blok, 34306 Başakşehir

Tel: +90 212 659 1515

Mail: info(@)egen.com.tr