Bakan Muş, Mustafa Demir'i şikayet eden sendika başkanı Ziya Uzun'a kızdı

TAKİP ET

Ticaret Bakanı ve Ak Parti Samsun Milletekili Adayı Mehmet Muş, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'i kendisine şikayet eden Hizmet İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun'a, ' Bugün işçi bayramı için bir araya geldik. Gündemimiz değil, yeri de değil' diyerek tepki gösterdi. 

Ticaret Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş, 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı dolayısıyla Hizmet İş Sendikası Samsun Şubesi’ni ziyaret etti.

SENDİKA BAŞKANI UZUN, DEMİR'i ŞİKAYET ETTİ

İşçi ve Emekçilerin 1 Mayıs bayramını kutlayan Ticaret Bakanı Mehmet Muş, hükümet olarak işçiye ve emekçiye verilen destekleri açıkladıktan sonra söz alan Hizmet İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i eleştirdi. 

HÜKÜMET KARŞITI DİYE TEPKİ GÖSTERDİ

AK Partili Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i Bakan Muş’a şikayet eden Hizmet İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun, hükümet karşıtı olarak bilinen TÜRK-İŞ'e bağlı Belediye İş Sendikası ile yetki sözleşmesi imzalanmasına tepkisini gösterdi. 

BAKAN MUŞ KIZDI

Bakan Muş, Hizmet İş Sendikası Samsun Şubesi Başkanı Ziya Uzun’a, sözlerinden dolayı kızdı. 
Muş, “ Bu şehirde bakanlık yapmış, önemli hizmetlerde bulunmuş Büyükşehir Belediye Başkanımıza karşı böyle sözler sarf etmenin ne yeri ne zamanı. Biz buraya işçimizin 1 Mayıs Emek ve İşci bayramını kutlamak için bir araya geldik. “ dedi. 

BURASI YERİ DEĞİL

Soğuk bir hava esen ortamda araya giren AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş’da Hizmet İş Sendikası Başkanı Ziya Uzun’a, “ Siz sendikal mücadelenizi sahada yapacaksınız. Burası bunun yeri değil.  Ayrıca bizi bu tür meselelerde aracı yapmayınız” diye konuştu. 

VEKİLİM SİZİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI GÖRMEK İSTİYORUZ

Milletvekili Fuat Köktaş’ın sözlerinin arasına girerek konuşmasına devam eden Hizmet İş Sendikası Başkanı Ziya Uzun, “ Vekilim, biz sizi Büyükşehir’de Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz.” sözlerini sarf etti. 

MÜCADELENİZİ KENDİNİZ YAPIN

Köktaş sendika Başkanı Uzun’un bu sözleri üzerine, bizim bu konularda taraf olmamızı istemeyin. Mücadelenizi kendiniz yapın. diye uyarıda bulundu.