ASFED Samsun'da bayramlaşma programı düzenledi

TAKİP ET

Ankara Samsunlular Federasyonu (ASFED) Başkanı Osman Yılmaz, Samsun Golf Kulübü'nde bayramlaşma etkinliği düzenledi.

Ankara Samsunlular Federasyonu (ASFED) Ramazan Bayramı nedeniyle, Samsun Golf Kulübü’nde bayramlaşma etkinliği ve kahvaltı programı düzenledi. Çok sayıda Samsunluyu sabah kahvaltısı ve bayramlaşma etkinliği ile bir araya getiren ASFED tarafından, katılımcılara derneğin etkinlikleri hakkında açıklayıcı bilgiler verildi.

Samsun’un adını bütün dünyada duyurmak ve her platformda Samsun’u tanıtmak amacıyla faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten Ankara Samsunlular Federasyonu Başkanı Osman Yılmaz, “Biz Samsun’un her platformda temsil edilmesini istiyoruz. Bunun için çabalıyoruz. Sanattan, spora, her türlü kültürel etkinlikten ve siyasi organizasyonlara kadar Samsun’un adını duyurmak bizim birincil önceliğimizdir. Bu amaçla kim Samsun’u düşünerek hareket ediyorsa biz onunla birlikteyiz” dedi.

"Samsunlu gençlerle gurur duyuyoruz"

Kurulduğu günden bu güne kadar ASFED’in Türkiye’de büyük bir aileye dönüştüğünü hatırlatan Başkan Osman Yılmaz, “Biz kuruluş ilkelerimiz doğrultusunda Türkiye’de Samsun konulu her platformda yer almaya çalışıyoruz ve bu konuda da büyük mesafeler kaydettik. Kültür, sanat ve sportif faaliyetlerde özellikle Samsunlu gençlerimizin göstermiş oldukları başarılarla da gurur duyuyoruz. Özellikle 6 Şubat’ta yaşanan depremlerden sonra Samsun’un bu afette göstermiş olduğu gayret ve duyarlılıkla da gurur duyduk. Hatta bütün Türkiye bununla gurur duymuştur” dedi.

"Samsunsporumuzun başarısı ile de gurur duyuyoruz"

ASFED Başkanı Yılmaz, 11 yıldır büyük bir özlemle bekledikleri Samsunspor’un süper lige yükselmesinde başta Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım ve futbolcular olmak üzere, emeği geçenlere de teşekkür ederek, bu başarı ile büyük gurur duyduklarını da sözlerine ekledi.