Analist Alım Yapacağı Seviyeleri Açıkladı: FET, XRP, XLM ve FTM

TAKİP ET

2014 yılından beri kripto para haber sitesi olarak hizmet vermekte olan Türkiye'nin ilk kripto para haber kaynaklarından, COINTURK kripto para analisti Michael van de Poppe'un dikkat çektiği altcoin'ler ve hedefler konusunda bir yazı kaleme aldı.

2014 yılından beri kripto para haber sitesi olarak hizmet vermekte olan Türkiye'nin ilk kripto para haber kaynaklarından, COINTURK kripto para analisti Michael van de Poppe’un dikkat çektiği altcoin’ler ve hedefler konusunda bir yazı kaleme aldı.

Popüler Analistin Altcoin Hedefleri

Kripto para piyasası son günlerde düşüşler ile ilerliyor ve bu noktada bazı analistler alım için fırsatlar ortaya çıktığını ifade ediyor. Piyasanın yakından takip edilen analistlerinden Michael van de Poppe da kendi radarındaki altcoin’leri paylaştı.

Birer kripto para haber siteleri olan COINTURK ve COINTURK NEWS’te de belirtildiği gibi Van de Poppe'nin altcoin listesinde Fetch AI (FET), Ripple (XRP), Stellar (XLM) ve Fantom (FTM) gibi birçok önde gelen altcoin yer alıyor.

Analistin açıklamalarına göre, Van de Poppe, FET’in 0,25 dolar direncini kırması durumunda yüzde 80’in üzerinde yükseliş kaydedebileceğine inanıyor. Bu potansiyel kırılmanın önemli bir olay olduğunu söyleyen analist FET için bir sonraki hedefin 0,45 dolar olduğunu dile getirdi.

Öte yandan analist XRP fiyatında da bir artış bekliyor. Analist, XRP’nin şu anda geniş bir aralıkta işlem gördüğünü dile getirdi. Van de Poppe’a göre XRP’nin aralığın dip seviyelerine düşmesi ya da aralığın tepe noktasını kırıp destek olarak yeniden test etmesi bir alım fırsatı olabilir. Van de Poppe, 0,66 dolarda bir hamle olması ya da 0,825 dolar direncinin net olarak kırılması gibi uzun vadeli fiyat hareketlerinin yakından takip edilmesi gerektiğini düşünüyor.

Stellar (XLM) ve Fantom (FTM)

Van de Poppe XRP’nin rakibi olarak görülen Stellar (XLM) hakkında da görüşlerini ifade etti. Analist, altcoin’de alım yapmak için XLM’nin öncelikle 0,14 dolar civarındaki desteğine geri çekilmesini beklediğini ifade etti. Analiste göre XLM bu destek seviyesinden yükselişe geçebilir.

Fantom’a gelince ise Van de Poppe, FTM’nin zincirler arası köprü olan Multichain’deki sorunlardan etkilendiğini ve fiyatın daha da düşmesi halinde 0,19 ile 0,21 dolar aralığında alım yapmayı planladığını dile getirdi. Ancak analist, 0,28 doların yeniden geçilmesi halinde bunun yükselişin tetikleyicisi olmasını ve buradan alım yapacağını da ifade etti.

Ancak yatırımcıların alım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmalarını yapmalarının önemli olduğunu da belirtmekte fayda var.