AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Dr. Mustafa Seven, 'Teşkilatlar Siyasi Partilerin Gözbebeğidir'

TAKİP ET

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Dr. Mustafa Seven, AK Parti Samsun İl Başkanlığında yaptığı aday adaylığı açıklamasının hemen ardından AK Parti ilçe teşkilatlarına bir dizi tanışma ve kaynaşma ziyaretlerine başladı.

AK Parti Atakum, İlkadım, Canik ve Vezirköprü ilçe başkanlıklarını ziyaret eden Mustafa Seven buralarda parti teşkilatları ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Doktor Seven, AK Parti Atakum, İlkadım, Canik ve Vezirköprü ilçe başkanlıklarına gerçekleştirdiği ziyaretlerinde ilçe başkanları ve teşkilat mensuplarıyla bir araya gelerek bir süre gündeme dair ve Samsun meseleleri hakkında sohbet etti.

TEŞKİLATLAR SİYASİ PARTİLERİN GÖZBEBEĞİDİR

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Dr. Mustafa Seven, AK Parti Samsun İlçe başkanlarında yaptığı konuşmada partiler için ilçe teşkilatlarının adeta birer göz bebekleri olduğunu, Samsun’da Ak Parti’nin başarısının altında en önemli unsurun ilçelerde, köylerde mahallelerde AK Parti’yi temsil eden parti teşkilatları olduğunu dile getirdi.

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Dr. Mustafa Seven’i Atakum ilçe Başkanlığı ziyaretinde Ak Parti Atakum İlçe Başkanı Abdülkadir Köstek, Atakum Kadın Kolları Başkanı Sabiha Üstün, Atakum Gençlik Kolları Başkanı Saim Şenocak ve ilçe yönetimi karşıladı.

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Dr. Mustafa Seven’i AK Parti İlkadım İlçe ziyaretinde ilçe Başkanı D. Mücahit Erbin, İlkadım Kadın Kolları Başkanı Merve Bayraktar Keskin, İlkadım Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Arslanoğlu ve yönetimi karşıladı.

Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Dr. Mustafa Seven Ak Parti Canik ilçe ziyaretinde İlçe Başkanı Mahmut Gençay, Canik Kadın Kolları Başkanı Fatma Donbay ve yönetimleriyle bir araya geldi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Dr. Mustafa Seven’i, Ak Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Mehmet Kurt, Vezirköprü Kadın Kolları Başkanı Emine Yanğa, Vezirköprü Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Osma ve yönetimi karşıladı.

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Dr. Mustafa Seven, AK Parti Samsun ilçe teşkilatlarında yaptığı konuşmalarda milletvekili seçilmesi halinde parti teşkilatlarıyla ve parti mensuplarıyla sürekli birlikte olabilmeye azami gayret göstereceğini belirtecek telefonunun yedi yirmidört açık olacağını kaydetti.