AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Osman Yılmaz Projelerle Konuşuyor

TAKİP ET

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Osman Yılmaz, Sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor, esnafı geziyor ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

AK Parti'nin Samsun ilinde yapılan ön seçimlerde aday adayları arasında yer alan Osman Yılmaz, seçim çalışmalarında halkın sorunlarını dinleyerek, çözüm önerileri sunarak, Samsun'un ve ülkemizin geleceği için projelerini anlatmaya devam ediyor. Samsun'un ekonomik, sosyal ve kültürel potansiyelini en iyi şekilde kullanarak, şehrin ve bölgenin kalkınması için çalışacaklarını belirtiyor.

Samsun İçin Projeler Hazırlamaya Devam Ediyor

Geniş bir destek kitlesine sahip olan Yılmaz, seçim kampanyası boyunca özellikle gençlere ve kadınlara yönelik projelerinin önemine vurgu yapıyor. Gençlerin eğitim ve iş imkanlarından faydalanması, kadınların da iş hayatında daha aktif rol alması için çalışacaklarını belirten Osman Yılmaz, partisinin hizmet anlayışına uygun olarak, toplumun ihtiyaçlarına cevap verecek projelerle seçmenlerin karşısına çıkıyor.

Yılmaz, Samsun ve Türkiye'nin geleceği için çalışacaklarını söyleyerek, seçmenlerden destek istiyor. Ankara-Samsun arasında mekik dokuyan Osman Yılmaz, projelerini bir taraftan sivil toplum kuruluşlarına ve vatandaşlara anlatırken diğer taraftan Ankara'da Samsun'un kalkınmasında destek sağlayabilecek kurum ve kuruluşlarla görüşerek Samsun için projeler hazırlamaya devam ediyor. Sadece Samsun değil Türkiye'nin geleceği içinde projeler sunan Yılmaz, parlamentoda Samsun'u ve bölgenin sorunlarını dile getirerek çözüme kavuşturmak için çalışacaklarını belirtiyor.

Eğitim Konusunda Söz Verdi

Osman Yılmaz, seçim kampanyası boyunca Samsun'un sorunlarına dair özellikle trafik, turizm, tarım, sanayi ve eğitim gibi konulara değindi. Trafik sorununu çözmek için Samsun'un ulaşım ağına yenilikler getirerek trafiği rahatlatmayı hedefliyor. Turizm açısından Samsun'un daha da gelişmesi için yerli ve yabancı turistlerin şehri keşfetmeleri için turizm sektörünü geliştirmeyi amaçlıyor. Tarım ve sanayi gibi sektörlerde de istihdamın artması için yatırımlar yapılması gerektiğini vurguluyor.. Eğitim konusunda da, Samsun'daki okulların ve üniversitelerin daha da geliştirilmesi için çaba sarf edeceğini belirtiyor.

Osman Yılmaz, çözüm odaklı yaklaşıyor

Osman Yılmaz, genç bir siyasetçi olmasına rağmen iş hayatındaki tecrübesiyle ve Ak Parti'deki siyasi deneyimiyle seçmenlere güven veriyor. Ak Parti'nin hizmet anlayışına uygun olarak, toplumun ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yapacağını söyleyen Milletvekili A. adayı Yılmaz, Samsun'un sevilen ve saygı duyulan genç isimlerden biri olarak, bugüne kadarki başanılı işleriyle öne çıkıyor ve takdir topluyor. Seçmenlerin teveccühü ile Ak Parti'nin Samsun milletvekili aday adayı olarak belirlenen Osman Yılmaz, genç yaşına rağmen iş hayatındaki tecrübesi ve siyasi deneyimi ile seçmenlerin güvenini kazandı. Samsun'un sorunlarına çözüm odaklı yaklaşımıyla seçmenlerin beklentilerine cevap vereceği konuşulan Ak Parti'nin genç ve başarılı aday adaylarından olan  Yılmaz, Ak Parti'nin hizmet anlayışına uygun olarak, toplumun ihtiyaçlarına cevap verecek projelerle seçmenlerin karşısına çıkıyor.

"Bütün gücümü bu kritik eşeği aşmak için kullanacağım"

14 Mayıs 2023 seçimlerinin Türkiye açısından son derece stratejik ve kritik olduğunu belirten Osman Yılmaz, bu eşiğin atlatılmasının Türk demokrasisi açısından çok önemli olduğunu vurguladı.Yılmaz; "Hemşerilerim ve vatandaşların teveccühü ile bu seçimlerde milletvekili aday adaylığımı açıkladım. Türk demokrasinin bu kritik eşiğinde Partime omuz veriyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a katkı sağlamak, işin bizzat içinde olmak amacıyla aday adayı oldum. Bütün kabiliyetlerimi,.gençliğimi, enerjimi ve bütün gücümü bu kritik eşeği aşmak için kullanacağım. Allah izin verirse, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında dimdik gösterdiği ufka yürümek istiyorum."dedi.

Osman Yılmaz