AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Çınkıl, Gerçek Taraf Haber Sitesi Sahibi Okan Çakır'ı Ziyaret Etti

TAKİP ET

İlkadım ilçesinde AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı olan Yahya Çınkıl, seçim çalışmaları kapsamında medya ile iş birliği ve iletişim sağlamak amacıyla Gerçek Taraf haber sitesi sahibi Okan Çakır'ı ziyaret etti.

Çınkıl, Gerçek Taraf haber sitesinin ofisine gerçekleştirdiği ziyarette, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi ve projelerini paylaştı. Görüşmede, İlkadım ilçesinin sorunları ve çözüm önerileri de ele alındı.

Yahya Çınkıl, yaptığı açıklamada, "Sivil toplum kuruluşları ve medya ile iş birliği içinde şeffaf bir seçim süreci geçirmek istiyoruz. Halkımızın beklenti ve taleplerini daha yakından anlamak için bu tür ziyaretleri önemsiyoruz. Samsun medyası aracılığıyla halkımıza ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.

Okan Çakır ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, aday adayına seçim sürecinde başarılar diledi. Gerçek Taraf haber sitesi olarak tarafsız ve objektif bir şekilde seçim sürecini takip edeceklerini belirtti.

Bu ziyaret, seçim atmosferinin sıcaklığını artırarak, aday adayı Yahya Çınkıl'ın seçmenle buluşma ve projelerini tanıtma çabalarına bir örnek teşkil etti.