AK Parti aday adayları telefonlarını açık tutsun

TAKİP ET

AK Parti belediye başkan aday adayları için parti genel merkezinden aday tanıtım toplantısına davet için telefon araması yapılacak. Aday olacak isimler telefon ile yarın aranması bekleniyor.

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek olan yerel seçimler için partilerin aday adayları seçmenlere ziyaretlerini gerçekleştiriyor. Aday adayların partilerinden aday gösterilmesine az bir zaman kala siyasette heyecan zirve noktasına çıktı. Özellikle AK Parti’nin adaylarının açıklanmasından sonra diğer partilerin adaylarının açıklanması bekleniyor.

AK Parti cephesinde 7 Ocak Pazar günü yapılması beklenen aday tanıtım toplantısına az bir süre kala siyasette heyecan zirvelere ulaştı. İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde aday tanıtım toplantısına belediye başkan aday adayları çağırılarak aday olacak isimler açıklanacak. Pazar günü İstanbul ve Ankara illerinin aday adaylarının yanı sıra Samsun’un da adaylarının açıklanması bekleniyor. Aday olacak isimler telefon ile aranarak İstanbul Haliç Kongre Merkezi’ne çağırılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı son dakika açıklamasında, "İstanbul adayını Pazar günü duyacaksınız. Ankara adayını da Ankara'da açıklayacağız" diye konuştu.